Mollen in de computertuin

Als ik snel grijze haren ga krijgen, dan zal mijn computertuin daarvoor verantwoordelijk zijn.

De oude portable werd een half jaar geleden met succes vervangen door een nieuwer exemplaar. Maar… op dit moment gebruik ik het oude exemplaar om dit te bloggen, om forums te doorzoeken naar oplossingen om het nieuwere exemplaar gebackupt te krijgen en hopelijk ook om een nieuwere versie van Vista te downloaden.

Ik heb mailboxen die uitpuilen (en waar berichten onbeantwoord blijven), examens die opgesteld dienen te worden, foto’s die bewerkt willen worden en een RSS-lezer die al 2 weken niet meer gebruikt werd. Helaas denkt mijn computertuin er anders over met 2 portables die samen aan 10% werken (ze werken elk ongeveer 5 minuten alvorens te crashen).

Meestal moet ik lachen met stylo’s, papieren kalenders en agenda’s, en collega’s die nog alles op papier doen. Vandaag heb ik iets minder noten op mijne zang.

Ik was van plan om vandaag weer volop in de ratrace mee te lopen, maar ik ben in mijn computertuin over een dikke molshoop gestruikeld.

* Baalt. *
* Denkt: “was ik maar kapster geworden…” *
En omdat zielig doen niet helpt:
* Start computer 2 op in de hoop nog wat te backupen. *

Trackbacks for this post

  1. Smetty’s Soapbox » Ondertussen in de computertuin (2)

Comments are closed now.