Jacqmotte doet een Robert Hales

“Instappen” (inleiding geven tot, in mijn beroepsleven, een les, maar ook toe te passen op een blog) zoeken. Dat is niet gemakkelijk. Ik heb de laatste dagen al zitten bedenken hoe ik dat moet doen voor mijn lessen. “Ik begin een verhaal te vertellen”, zei de ervaren ex-collega onlangs, “over iets totaal anders, om dan uiteindelijk bij het onderwerp te komen”. Laten we “blog en les” eens mixen.

We beginnen bij een tas koffie. En een filmpje van Jacqmotte.

U kent dat ergens van? Juist! Beide filmpjes zijn gemaakt door Robert Hales, ook bekend als de regisseur van de Gnarls Barkley clip “Crazy”:

Hales als Superman. Maar ik doe het met Spiderman in mijn lessen (geen fictie).

Smetty doet de instap-mix. Beetje geslaagd?

U zegt?
 1. maizenaman says:

  Zouden wij nu niets te drinken krijgen van Jacqmotte? Of komt Marleen ons halen om iets te gaan eten?

 2. Smetty says:

  Ja hoor. Een pak koffie 🙂

  Ik moet dringend iets groter vinden. Mijn doel blijft een vliegtuigmaatschappij.

 3. Martijn says:

  Dus ik ben niet de enige die tijdens het toen nog PMS-onderzoek in die Rorschach-test van alles zag. ‘Gij hebt wel een grote fantasie hé jongen’, zeiden ze dan.

 4. jeronimo says:

  ik heb nog niets gehad, maar DF zou er voor zorgen 😉

Leave a reply.