Flickr toepassingen

Het mixen van web2.0 toepassingen blijf ik fantastisch vinden. Aangezien ik een grote fan van Flickr ben, wou ik ook eens het volgend proberen: een Flickr fotopresentatie integreren op deze weblog en er bewegende beelden met maken. Mijn set over Monster Jam leek mij ideaal materiaal om te proberen.

Gelezen bij Hans waar je ook kan terug vinden hoe het moet. Note: om mijn Flickr ID te achterhalen heb ik gebruikt gemaakt van dit tooltje.

Gif animations at Gickr.com

De bewegende beelden komen van Gickr (via André). Als je dit op een website zet zal het eerder als irritant ervaren worden, maar het is wel een snelle manier om animated gif’s met te maken. Ik denk spontaan aan de emoticons op MSN. Iemand op mijn MSN-lijst mag zich eens aan een special-smetty-emoticon verwachten.

Ik een speelvogel? Oeeee neee.

[tags]Flickr presentatie, Gickr, Flick[/tags]

U zegt?
  1. lamazone says:

    leuke tips en links!
    thanks juf smetty ;o)

Leave a reply.