U zegt?
 1. Martijn says:

  Het studentenleven begint zijn tol te eisen.
  Mijn medeleven met het verlies.

 2. Lien says:

  Mijne fiets zit op slot.
  Met het slot van een ander.

  http://blog.zog.org/2006/11/kiekens.html

 3. Jeroen says:

  Hij is laatst gesignaleerd in Gentbrugge samen met uwen Buzzy Pazz. 🙂

  Groetjes van een ex-collega…

 4. lindsay says:

  Misschien is je fiets gewoon “gevlucht” van uw look-adem?
  Ze kunnen er weg mee bij Athos Ouzery, met de hoeveelheden look bedoel ik dan….’t is nog slechter dan 10 pitakotten samen. En ik kan het weten, ik ben immers de partner van je tafelgenoot. Dus mocht je fiets er nog zijn kon ik samen met hem een anti-look comit stichten. Helaas, hij heeft de wielen genomen.

 5. Smetty says:

  De fiets had 20 jaar dienst. 20 jaar! Tegen wat look kon die wel ze.

  Ik steek vanaf nu ook straffe sjieken en muntjes in mijn sakosj. Tegen dat de vriendjes naar huis moeten gaan…

Trackbacks for this post

 1. Smetty’s Soapbox » Auto

Leave a reply.