Proms

Het was lang geleden, erg lang geleden dat ik naar de Night of the Proms was geweest. Het zat in mijn geheugen als een avond amusement, maar ik was eerlijk gezegd verbaasd over de kwaliteit van het event. Sterren van de avond waren vaste waarde John Miles, Ike Turner (nog steeds grote klasse, maar gezien zijn verleden kan ik die gewoon niet sympathiek vinden), Tears for fears (de hits van toen), Tony Henry (oh my, wat een presence en een stem) en Sharleen Spiteri van de Schotse band Texas (jaartje ouder, staat er nog steeds).

De K800i was mee wat volgende snapshots voor Texas opleverde:

Texas 1 NOTP 2006
(op de achtergrond een waanzinnige muur van lichtjes)

Texas II Proms
(meer foto’s op Flickr)


(meer filmpje op YouTube)

De uitnodiging kwam van zij die bijna alle communicatie ontwerpt voor het Sportpaleis, van de tickets, over de affiches, naar de DVD tot een tram in Rotterdam. Bedankt voor de uitnodiging en zo een VIP-arrangement rocks (schuimwijn, mmmm ;-)).

Voor de fans van de Proms, ze hebben een blog.

[tags]Night of the proms, NOTP, Texas[/tags]

U zegt?
  1. Sveb says:

    de proms is idd iet speciaal een versmelting van moderne & klassieke muziek. Dit jaar ga ik er niet geraken maar de voorbije 3 jaar altijd aanwezig geweest en mij goed geamuseerd.

    En een vip-arrangement laat niemand liggen h 😉

Leave a reply.