Central Perk

Dit weekend zal ik er eindelijk in geslaagd zijn om mijn appartement in te richten zoals ik het 3 jaar geleden gepland had.

De evolutie in de woonplaats:

Vandaag ga ik fase 3.0 afwerken. Er komt nog een kader aan de muur (Zweeds ABC met veel kleurtjes), er is een nieuwe keukentafel met 6 stoelen en ik heb ook 2 poefs gekocht om comfortabeler voor de TV te kunnen liggen.

Met de milde aanvang van de herfst en de nodige peptalk (“allez Cindy, de herfst en de winter zijn zo gezellig”) begin ik stilaan te wennen aan het idee dat de zomer weer voorbij is. Met living 3.0 ben ik er zelfs helemaal klaar voor om de winter te doorstaan (en kan ik weer uitkijken naar het moment dat de lente weer in het land is) .

 • In fase 3.0 kijkt Smetty samen met de vrienden naar TV. Ze liggen knus onder een tv-dekentje, er zijn poefs voor de benen, op de bijzettafeltjes staan tassen koffie (sober als we zijn). Buiten wordt het stilaan donker. De buurmannen zitten ook binnen.

Message/Invitation @Friends: Smetty’s Central Perk is bij deze geopend verklaard.

U zegt?
 1. Fred Zelders says:

  Heel veel succes en daarna: genieten met Smetty 3.0 🙂

  Daar zullen wij als bezoekers van Smetty’s Soapbox zeker ook het nodige van gaan merken, denk ik zo.

 2. Edwin says:

  Wat een romantische kijk op wonen heb jij…

 3. Komen Phoebe en co ook naar jouw Central Perk? 🙂

 4. Smetty says:

  @Fred: naast het tv-kijken zijn er ook mensen uitgenodigd om te komen “surfen-op-zondag-terwijl-het-buiten-hard-vriest”. Zodra mijn drukste periode op school voorbij is, zou ik graag eens in second life op stap gaan. De impact zou dus eerder kunnen meevallen.

  @Edwin: oh vast, maar ik heb ook niet toevallig alle afleveringen van Friends gezien 🙂

  @Peter: Phoebe komt ook, en dan pak ik de gitaar en beginnen we samen deze song te zingen.

 5. LamaZone says:

  Allright Smetty!
  Deze lama kijkt al uit naar knusse dekentjesnamiddagen! Ik zal taartjes meebrengen (voor bij die sobere koffie).

 6. Britt says:

  Zeg Cindy, volgens mijn geografische berekeningen is het eerder South Perk dan Central, hoor. :-p
  Voeg daar nog een lama-etende taart euh een taartetende lama met dekentje aan toe en ja hoor. Volgens mij ben ik juist.

 7. lamazone says:

  @ britt.
  ik snap de link lama-south pe/ark niet…

 8. Smetty says:

  @lama: omdat je 3 straten (in vogelvlucht) verder woont?

 9. lamazone says:

  @ smetty – need more cake. can’t think.

Trackbacks for this post

 1. Smetty’s Soapbox » Onderhoudswerken

Leave a reply.