Filmfestival

Het is weer filmfestival in Gent. Via Gentblogt probeer ik persvisies mee te pikken waar mogelijk. Helaas verzuipen we op dit moment in het werk waardoor ik niet kies welke films ik wil zien, maar wel kijk wanneer ik eens wat tijd heb tussendoor. Als er een film vertoond wordt op een vrij moment, dan ga ik kijken. Het is eens iets anders. Ik organiseer zo een beetje mijn eigen sneak previews (i vertelde min of meer hetzelfde).

Waarschijnlijk zal ik een 6-tal films kunnen zien. We zijn er erg tevreden mee, maar het is wel klein bier in vergelijking met Bruno L of Bruno B.

Smetty’s Sneak previews voor het filmfestival 2006:

  • The Fountain
    Uit mijn verslag: “een mooie film over liefde, emoties en het gevecht van de mens in zijn streven naar onsterfelijkheid. Het resultaat ligt ergens in het midden van een sprookje, een gedicht en een science fictionverhaal.”
  • Shortbus
    Uit mijn verslag: “een verhaal over “queer” zijn en beleven in het New York na 9/11 … een vibrerend ei met afstandsbediening … een cultfilm in wording”.

Zonder annuleringen hoop ik toe te voegen:

Trackbacks for this post

  1. Smetty’s Soapbox » Overal Cohen

Leave a reply.