Slagzin gezocht

Ik ben al een tijdje aan het denken over de nood aan een slagzin voor deze weblog. De naam is “Smetty’s Soapbox”, maar daar zou ik graag een kort zinnetje achter zetten.

Toevallig kregen we deze week een mailtje in de box van de pixelme site die als volgt naar mij linkt (bij deze hebben ze een link terug):

Pixelme

“Ga mee op stap met Smetty”. Ik vond het eigenlijk wel een charmante slagzin. In mijn gedachten geef ik dan alle lezers een polleke (= handje, voor de niet Vlamingen) en gaan we samen op stap. Maar, de gezochte omschrijving moet wel in deze graffiti generator (via) passen vind ik:

Graffiti generator

Misschien toch niet stoer genoeg? Op het web vinden we verder: “illustere blog van vermaarde blogger“, een spitante quote van Miss Lama, “Aan de toog” hang ik met Huug (zaten we niet samen in bad tegenwoordig?) en volgens LVB ben ik een “Belgian Blog Master”, ook een omschrijving die we op onze CV willen zetten. (Heb ik ergens een omschrijving van iemand over het hoofd gezien?)

Als we dat nu eens mixen tot: “Smetty’s Soapbox, illustere blogsels en veel toogverhalen”.

Blogsels

Iemand bezwaar? Een suggestie?

U zegt?
 1. Moqub says:

  Smetty’s soapbox: omdat mijn leven een soap is 🙂

  Moqub

 2. Smetty says:

  Mmmm. Moet ik dringend wat spannende verhaallijnen gaan bedenken. Anders gaat het volk wegzappen 🙂

 3. Bruno Lowagie says:

  Hij: Dus als ik u vraag of u deze soapbox wilt ruilen voor twee van uw oude blogs?
  Zij: Dan zeg ik nee, Smetty’s soapbox pakt niemand ons nog af!

  (Nu ook met extra dagverzachter!)

 4. maizena man says:

  Cindy’s soapbox.
  Wast smettyloos wit.

 5. Huug Theys says:

  Zingt: “De Tide van Toen!”

 6. lamazone says:

  Toen ik het eerst de naam van je blog zag, deed het me spontaan denken aan een kleine smetty die op een zeepkistje kruipt, om daar haar mening te staan verkondigen…

 7. hesse says:

  smetty’s soapbox… nooit meer smetvrees

 8. guy says:

  Smetty’s soapbox, alleen als u het echt proper wil houden.

  Smetty’s soapbox, wij wassen onze handen in onschuld.

Leave a reply.