De Jager

Smetty & Muziek. Diversiteit is niet mijn sterkste punt. Pas op, ik luister elke dag naar zeker 12 verschillende nummers. Maar wel in repeat mode. Het zou mij dus niet verbazen als de buurvrouw mij op een dag eens een goede koptelefoon cadeau doet.

Na deze van Jack Johnson werd het toch eens tijd om een ander plaatje te kopen vond ik zelf. Dus gingen we (mezelf-in-meervoud-vorm) naar de winkel en kwamen zowaar met een Vlaamsch exemplaar naar huis:

De Jager - Eva De Roovere

De website verwelkomt u zo “Eva De Roovere is vanaf nu Eva De Roovere. 100 procent solo. regisseur van haar eigen verhaal, frontvrouw van haar eigen groep. Op haar debuutalbum ‘De Jager’ bloeit ze helemaal open en toont ze ook minder ontgonnen terreinen. In één lange zin: Nederlandstalige pop met een rootsrand, met veel eigenheid én met een indrukwekkende gastenlijst… een nieuw hoofdstuk is begonnen! De jager is klaar, de jacht is open, de vangst gaat beginnen!”

Bij het 6e linkje dacht ik een blog te vinden onder “eva’s dagboek”. Maar neen. Bloggen is nog niet helemaal doorgedrongen bij de gemiddelde Vlaamsche artiest vrees ik. Jammer. Eva had anders kunnen bloggen over haar trouwfeest vorige week dinsdag in de charlatan in Gent. Dat zou pas blog rock & roll zijn…

Mijn repeat-knop heeft momenteel nummer 2 uitgekozen (titelnummer De jager).

“Kom hier en neem mij zonder hart of ziel
Je moet me beloven dat je jezelf graag ziet
Je moet me genezen, ook al ben ik niet ziek

Help mij
Help me uit de nood
Help mij
Of is de jager dood”

“Help mij, Help me uit de nood, Help mij, Of is de jager dood”, uit het refrein, brul ik dus minstens 3 maal telkens dat liedje speelt. Wedden dat de arme buurvrouw denkt dat dat ik meezing in een musical-sprookje voor school?

Ik twijfel nog of ik ga zeggen dat ze in mij “het ideale roodkapje” gevonden hebben, dan wel of ik het “7e geitje” ben.

[tags]Eva De Roovere, De Jager[/tags]

Trackbacks for this post

  1. Smetty’s Soapbox » Familiekroniekje

Leave a reply.