Eindelijk Gentse Feesten

“Moet je echt 10 dagen feesten?” vroeg de Viking een paar weken geleden. Moeilijk vraag. Uiteindelijk vond ik dat 10 dagen niet moest, maar nu ik kan ik toch niet rap genoeg in Gent zijn. Ik heb al 2 dagen gemist.

Wie vanop afstand wil meevolgen moet zeker langsgaan bij:

  • Telenet streaming (Live vanop de Groentenmarkt, Polé Polé, Boomtown en bij Sint-Jacobs!!!!)

Ik heb eigenlijk maar één voorstelling gepland (De terrorist van Nigel Williams). Voor de rest zien we wel. En natuurlijk is er ook weer de enige echte super party: Trouble! Ik heb zelfs promotie gemaakt want ik mag deze keer aan de bonnekes zitten van Lori Glory. Yeah!

Trouble210706

En nu feesten. En feesten. Oh ja, en af en toe nog ne keer op ‘t internet zitten natuurlijk om naar de agenda van de feesten te kijken :-p

U zegt?

Leave a reply.