Ge-Knack-t

Deze week staat in het teken van de deliberatie en het lezen van thesissen. Vrijdag ga ik namelijk in een jury zitten voor deze Hogeschool. Dit valt buiten mijn normale schoolbezigheden en ik doe het dan ook enkel en alleen uit interesse (later meer details).

Normaal lezen alleen onderwijsmensen (en aanverwanten) thesissen in juni. Maar sinds Knack zijn blogpromotie tour begon, heeft half Vlaanderen zich op het thesis-lezen gestort (het aantal titels blijft voorlopig beperkt). De post over het ondertussen beruchte eindwerk werd afgesloten. Zomaar lieft 1690 reacties werden er geregistreerd. In de blog top 10 zou Knack ongetwijfeld bovenaan staan deze week.

Nu ze hun moment van roem gehad hebben, vraag ik mij af of het niet stilaan tijd wordt daar bij Knack om in een echte blog te investeren. Drie maanden na de opstart is het nog steeds zoeken naar de RSS-feeds. En waarom hebben jullie nog steeds zulke onmogelijke urls?

Nu jullie zelf hebben kunnen proeven van wat blogs allemaal kunnen betekenen daar bij Roularta, moeten jullie toch bereid zijn om te investeren in deftige blogsoftware?

Off-topic (!) bedenking: zet 5 Koen Meulenaeren bij elkaar, en de eerste Vlaamse shock (a la GeenStijl) log is een feit. Zijn wij daar eigenlijk te braaf voor?

[tags]Knack[/tags]

U zegt?
 1. Joke says:

  Wel, ‘k heb mij een paar dagen geleden exact hetzelfde afgevraagd over die feeds, meteen een mailtje gestuurd naar Jos Grobben ook. Die wist mij onderstaand te antwoorden:

  Dag Joke,
  no feeds at all. We zitten te wachten op onze IT’ers die de knack-site overzetten op een unix-platform en dan hangen wij er van dit soort grappen in. Geduld is een schone deugd, ook voor ons.
  Groeten
  Jos

 2. Smetty says:

  Bedankt Joke.

Trackbacks for this post

 1. Onnozelheid mag! » Knack blogt Ún rss’t!

Leave a reply.