Kiezen is verliezen

Het voorbije jaar is ongetwijfeld het meest boeiende jaar uit mijn loopbaan geweest (ik ben 10 jaar aan het werk). De combinatie marketing-onderwijs bij respectievelijk These Days (en via hen bij Telenet) en Hogent was niet echt alledaags, maar ongelooflijk interessant. Het grootste deel van het jaar heb ik bij 3 verschillende werkgevers gewerkt en overal ben ik fijne collega’s tegengekomen.

Toch heb ik besloten om These Days (en Telenet) te verlaten. Met These Days verlaat ik zowat het meest dynamische bedrijf dat ik de laatste jaren tegengekomen ben. Voor Telenet werken gaf mij de kans om eens bij een echt groot mediabedrijf mee te lopen.

Bij deze wil ik alle collega’s bedanken voor de fantastische tijd de afgelopen maanden. Ik weet dat ik enkele onder jullie ontgoochel door te vertrekken, maar kiezen is altijd verliezen (met dank aan Dimi voor deze wijze uitspraak).

De komende weken zal ik hier geen uitspraken of mededelingen doen die werkgerelateerd zijn. Wie vragen heeft, kan mij steeds via mail contacteren.

Het enige wat vast staat, is dat Smetty nu hardop zingt * Hooray, hooray, it’s a holi-holiday *.

Comments are closed.