Barbecue

Barbecuen, dat was iets dat wij altijd ‘op een ander’ deden (wegens niet evident op een appartement). Sinds dit weekend zijn wij de trotse eigenaars van een eigen exemplaar (25 euro in de IKEA).

Vandaag was de eerste grote test voor Viking. Vuurtje stoken is iets (typisch) voor mannen zegt hij (uit de oertijd?). * Ik was ondertussen bessen gaan plukken en heb mij net kunnen inhouden om de gedomesticeerde kip van de buren te laten leven *.

Barbecue

In eerste instantie dacht ik dat het een 2-persoonsmodel was, maar bij nader inzien kan het makkelijk voor 4 man gebruikt worden. Goed nieuws voor de vrienden dus.

De eerste test was alvast geslaagd. Viking mag nog vuurke stoken.

U zegt?
  1. Wat een schattige barbecue en inderdaad voldoende groot voor 4personen. Zelf beschik ik over een draagbare barbecue die ik gekocht heb bij Cook Fusion http://www.cookfusion.be/de-cobb-barbecue-p-83.html

    Mijn barbecue is wel iets duurder maar ik kan hem ook binnen gebruiken en dat is wel nodig want ik beschik niet over een tuin maar enkel een klein balkon.

Leave a reply.