Ole, ole, wij hebben een Plasma TV

Hoe gaat het met het nieuwe speelgoed? Goed, dank u.

 • Volgens Viking heeft de TV een naam: Peter. Waarom weet ik niet. Ik ben er zelf nog niet uit of het een hij of een zij is eigenlijk.
 • De portable blijkt een fijne inhoudsbron te zijn voor de TV. Voor de connectie heb ik 2 extra kabels van 5 meter elk gekocht: een S-video kabel en een kabel voor de audio (samen 16 eur).
 • De GameCube levert een fantastisch beeld op. Mijn favoriete game (SSX 3, oftewel snowboarden, wat een toepasselijk spelletje is in de zomer) zal niet snel uit de living verdwijnen.
 • De EyeToy Kinetic wil ik na de examens ook nog eens een kans geven. De combinatie van ikzelf via een USB camera, een Plasma scherm en een gamesituatie zal met de nieuwe setup hopelijk een beter resultaat leveren.
 • Uitzendinggemist.nl (nog eens: shame on you VRT) zal hier de komende dagen instensief gebruikt worden.

 • Mijn eerste test met OnlineTVRecorder (tip via LVB) is lopende. Helaas snap ik geen jota Duits. Ik slinger Duits klinkende woorden naar Viking die zowat onder tafel ligt van het lachen bij mijn uitspraak (zijn Frans is nochtans van eenzelfde niveau als mijn Duits).
 • In onze zoektocht naar een TV-aanbod (TV-Vlaanderen) via satelliet, zijn we maar een professionele zaak tegengekomen in het centrum van Gent (Altan). Het pakket van TV-Vlaanderen kopen (met schotel) kan overal, maar deskundige uitleg erbij krijgen is een ander paar mouwen. De meneer van Altan heeft ons huiswerk gegeven. Viking mag morgen het dak van nabij bekijken.
 • Vriend Corto is bij deze uitgenodigd voor een volgende tv-serie marathon. We zijn ooit tot aan de de 4e reeks van Friends geraakt (nadien ging het toch bergaf). Alle andere vrienden zijn van harte welkom voor een filmpje of voor een GameCube/PlayStation2 game.

Heel plezant speelgoed zo een groot scherm. Zelfs zonder een TV abonnement.

[tags]Plasma tv[/tags]

U zegt?
 1. Heb jij even geluk dat het de laatste tijd geen weer is om buiten te komen. Of wacht eens, even checken. Djeezus! Ik hier al dagen achter mijn computer en ik zie nu pas dat het is beginnen zomeren… 😉
  PS: wij hebben de afgelopen weken reeks 1 tot 4 van Coupling uitgezien. Een echte aanrader!

 2. Smetty says:

  :-p

  Ik heb gisteren 5 uur buiten gefietst in de volle zon. En 3 uur op een terras gezeten. Dat maakt nog 16 uur om voor de TV te zitten. 🙂

  Van Coupling heb ik reeks 1 en 2 al gezien. Nog veel plezier te gaan dus. Ideaal voer voor tijdens een hittegolf niet 😉

 3. Ik geef het niet graag toe, maar we hebben ook reeks 1 tot 6 van Sex&theCity in huis. De eerste afleveringen werden zeer sceptisch bekeken, maar voor we het wisten waren we verslaafd aan dat ergerlijke wicht met/zonder haar grote vlam ‘Big’.
  Series op DVD… je begint met één aflevering omdat ‘het toch niet zo lang duurt’, maar voor je het weet is het ochtend en heb je de reeks uitgezien.

 4. Smetty says:

  Sex and the City. Cool! Daar ben ik ergens in de 4e reeks blijven steken.

  Je hebt smaakt Bruno. 🙂

  Dan zal je vast ook naar Desperate Housewives kijken. (of misschien weet je het nog niet ;-)). Dat staat ook op mijn planning. Als ik de reeks ergens eens te pakken krijg.

 5. Peter says:

  Ik weet waarom de TV naar mij is genoemd: dit is een hint van Viking om je er aan te herinneren dat er nog wat moet worden afgewerkt! Hup, Smetty, uit, die TV, zoek je duikspulletjes bij elkaar en bezoek onze agenda: er staat zeker iets tussen waar je bij kan zijn! 😉

 6. Smetty says:

  @Peter:
  Er was nog een beter hint mogelijk: een screensaver met veel bubbels en vissen :-p

  Ik moet nog examens afleggen… ik weet het… vanaf juli is het vakantie… dan heb ik geen excuses meer… ik doe mijn best…

  * Smetty doet alvast de TV uit *

Leave a reply.