Hoe gaat het nog met Doppler?

Goed, dank u. In de Doppler brouwerij wordt er rustig (of is het lustig) verder geb(r)ouwd.

Viking heeft zonet een eerste ongelooflijk coole mashup gemaakt: de Doppler Download Map. Kort gezegd komt het erop neer dat je een wereldkaart krijgt met daarop de plaatsen waar Doppler gedownload werd. Onder de motorkap maken we hiervoor gebruik van Windows Live Local (meer info bij den Viking natuurlijk).

Vorig jaar hadden we al de eer om de WSA award voor België te winnen met Doppler. Momenteel zijn we genomineerd door de Shareware Industry Awards Foundation (SIAF) voor de categorie “Best Utility Using .Net”. De winnaars worden bekend gemaakt op de Shareware Industry Awards Banquet. Deze fijne conferentie gaat door in Denver (Colorado, USA). Helaas net iets te ver om de award persoonlijk af te halen. 🙂

Ook het aantal downloads kabbelt *rustig* verder. Doppler werd ondertussen al meer dan 400.000 keer van onze server geplukt.

*Smetty kijkt naar boven, naar onder, maar kan niet wegsteken dat ze erg trots is.*

[tags]Doppler, Dopplerradio[/tags]

U zegt?
  1. Martijn says:

    eerlijk gezegd heeft het voor mij de wereld van de rss geopend, en het is eenvoudig te gebruiken, dus wat wil ik nog meer ?

Leave a reply.