De Standaard podcast

Ik hoor regelmatig dat mensen geen interessante podcasts kennen en/of vinden. De laatste maanden is er nochtans veel Vlaamse content bijgekomen, waaronder ook podcasts van onze traditionele media.

Een nieuwkomer vandaag is De Standaard Podcast. Als eerste podcast hebben ze gekozen voor Marc Reynebeau die zijn opiniestuk uit de reeks “Overstekend wild” heeft ingesproken. De stijl van de podcast doet mij een beetje denken aan die andere uitstekende podcast waarop ik geabonneerd ben: De herlezer podcast van de Vooruit.

Voor De Standaard is dit een eerste experiment waarvan ik hoop dat ze het nog zullen uitbreiden. En dat er nog velen dit voorbeeld zullen/mogen volgen. Dat wens ik geheel vrijblijvend uw en mijn oren toe.

[tags]De Standaard Podcast[/tags]

U zegt?
  1. Mooie podcast, jammer dat we zolang moeten wachten op een update…

Leave a reply.