Karting

Het voordeel van 3 werkgevers is het feit dat je kans maakt op 3 bedrijfsfeestjes. Vanavond was het karting avond met het team van Telenet.

karting1

Ik was al redelijk laat vertrokken, geraakte in de file, reed verloren in Boom en kwam vervolgens te laat aan om nog mee te karten. Jammer, want ik wou wel graag mee rijden. De eerlijkheid gebiedt mij ook te vertellen dat ik niet over de juiste karting-spirit beschik. Ik ben eerder het type om rustig te cruisen. Maar al die snelheidsduivels hadden mij er zeker niet van weerhouden om met een kart vrolijk fluitend de omgeving te verkennen.

Mijn fototoestel was wel mee zodat ik toch nog iets nuttigs kon doen. Bij het terug rijden ben ik weer verloren gereden. Vorige week zaterdag was dat ook al het geval. En voordeel: het Vlaamse landschap kent bijna geen geheimen meer voor mij.

Hoe deden de collega’s het? Hij, de man die Skunkmagazine groot hoopt te brengen en die aan 12 km per uur in de zon met watersproeiers rijdt, bleek toch nog goed te zijn voor een 3e plaats. In de B-finale weliswaar. Maar toch.

De pechvogel van de avond was helaas Mevrouw Lama. Ze had deze week bijna iets op mijn verjaardagspost gezet merkte ik in de “moderation comments”, maar helaas waren 3 letters te weinig om te modereren. Ik zie het toch iets ruimer en wens haar bij deze “veel beterschap” (14 letters).

[tags]Karting[/tags]

U zegt?
 1. lamazone says:

  Wat! Geen trackback op dit bericht?
  Bummer. Leert een mens een iets bij (zie: http://kabaal.telenetblog.be/kabaal/2006/04/trackback.html) of dat denkt ie toch, en het kan helaas niet uitgetest worden.
  of heb ik het wr niet begrepen? ;o)

  Groeten van een
  bijna herstelde Lama
  (is dat mijn lever op de grond?)

Trackbacks for this post

 1. lamazone
 2. Karting is Des Duivels « LamaZone
 3. Karting is Des Duivels at LamaZone Blog

Leave a reply.