Electrabel blog-competitie

Franky Willekens van Ogilvy heeft alweer een nieuwe actie met bloggers klaar. Na Fanta, is Electrabel aan de beurt. Meer info op de blogstorm blog van Ogilvy.

Volgende week ga ik mijn portable, mijn router en mijn GSM bij mijn ouders afzetten. Ik zet mijzelf dus een week bewust offline en voor deze week heb ik ook weinig blogambitie/goesting. Ik lees het elders wel hoe de blog competitie verloopt.

[tags]Electrabel, Electrabel blogs[/tags]

U zegt?
  1. En dat is meteen je energie-besparingstip? 🙂

  2. Willy De Paepe says:

    Om alle verleden, huidige en toekomstige misverstanden te vermijden, signeer ikzelf. Omtrent energie, mijn opinie : Laat de overheid het goede voorbeeld geven, wij, burgers, volgen vanzelf. Geen vliegtuigvorderingen om een paar valiezen op te halen. Geen overbodige landingen en opstijgingen voor madam van de minister. Geen helivlucht om te zien of het gras al groen oogt. Lichten uit, computers uit, stekkers uit… Komaan, alles uit !

  3. @Willy. oeps daar gaat mijn bh. Tevreden?

Trackbacks for this post

  1. Wat is er vandaag nu weer misgelopen? | Electrabel campagne voor bloggers…

Leave a reply.