BarCamp Brussel

Peter Forret organiseert na het blogdinner in Brussel een BarCamp. Het concept in overgevlogen uit de VS waar er bijvoorbeeld voor elk technologisch event wel n of ander camp door gaat. Sommige camps zijn zo populair (zoals FOO Camp van O’Reilly) dat het niet uitgenodigd worden regelmatig lijdt tot bijna huilende “ik-mag-niet-gaan” posts (zoals Russell vorig jaar).

BarCamp

In Brussel is gelukkig iedereen welkom. Het enige wat van je verwacht wordt is affiniteit met het onderwerp “technology and its influence on life/society” en actief deelnemen: zelf een presentatie geven, discuteren… Alleen luisteren en aanwezig zijn is dus niet het opzet.

Ik weet nog niet wat ik ga doen. Misschien is het eens de moment om een reuze-podcast op te nemen. Maar dan zou ik graag iemand vinden die de montage wil doen (ik heb gewoon te weinig tijd). En anders kan ik nog altijd koffie zetten en ne kaffee-klatch (nee, ik vertaal het niet) sessie houden.
Inschrijven via de wiki. Meer uitleg bij Peter.

U zegt?
 1. CraHan says:

  Als je eens een echt grote ‘camp’ wil meemaken dan moet je ofwel elk jaar in december naar Chaos Communication Congress in Berlijn ofwel om de 2 jaar naar de openlucht camps in Nederland en Duitsland. De vorige editie in Nederland, WhatTheHack, telde zowat 3000 koppen. Een ferm ‘social event’ moet ik zeggen.

  Nu soit, ik zal er in Brussel ook bij zijn. Waarschijnlijk zal ik zorgen voor de ‘koekskes’ voor bij die koffie, gezien ik als “klein” manneke in die grote internet wereld niet zo echt veel slagkracht heb *grin*.

 2. Smetty says:

  Bedankt voor de tips.

  Dat gaat daar gezellig worden aan de koffietafel! Nu nog iemand vinden die een jeneverke of iets dergelijks meebrengt voor bij de koffie en we zitten goed voor de rest van den dag 😉

 3. Britt says:

  Ik wil wel monteren, Cindy. 🙂

 4. Smetty says:

  Deal!

  Zet die iRiver maar al klaar. 🙂

Leave a reply.