Cloud shirt

Een paar dagen geleden linkte iedereen naar Snapshirts.com. Het bedrijf maakt t-shirts met een tag cloud die het genereert op basis van je weblog.

Ik gaf de url van mijn blog op, verwijderde erg veel nutteloze woorden (als, dat, het, in etc) en las dat ik binnen de 24 uur een mail zou ontvangen met de mogelijkheid om het t-shirt aan te kopen. Omdat die 24 uur als een paar dagen geleden beloofd werd, dacht ik dat het overbeladen systeem mijn aanvraag niet verwerkt had. Niets in minder waar. Dit weekend zat mijn persoonlijke aankoop optie in de mail. Ik had gekozen voor een rood shirt, maar het ziet er net te roze uit naar mijn smaak:

shirt

De tag cloud ziet er als volgt uit (zet uw bril op):

tag clous

Ik had ook nog een 2e shirt aangemaakt op een ander emailadres, maar daar heb ik nog geen bevestiging van gekregen. Eigenlijk was dat de versie die ik wou kopen. Ik zag ook dat Hans en Arnoud een poging gewaagd hebben.

Ik kwam niet meer bij van het lachen tijdens het maken van het shirt, toen bleek dat er naast Viking, ook nog andere 3 bloggers in de tag cloud op mijn shirt voorkwamen: Huug, LVB en Pierre. Heren, jullie mogen zelf uitzoeken in de bovenstaande versie waar jullie precies op mijn, euhhhm reclamebord, hadden kunnen hangen.

Ik koop deze versie niet omdat er nog te veel gewone woorden in staan zoals “wat” en “vandaag”. Daarnaast doet het bedrag van 31.99$ en mijn ervaring met de Belgische post mij ernstig twijfelen. Ik heb geen zin in het sponseren van de Post en de Staat via BTW, invoerrechten en aanbiedingskosten. Kent iemand een gelijkaardig initiatief dichterbij?

U zegt?
 1. Arnoud says:

  Ik heb het shirt uiteindelijk niet besteld vanwege dezelfde redenen.
  Ik heb een paar maanden geleden bij Cafepress.com een shirt besteld. Prijs + bezorgkosten vielen mee, alleen moet je goed opletten op de maten. Een XL-shirt is een stuk groter dan een Europees XL-shirt.

 2. Coolz0r says:

  Ik heb m’n shirt laten maken en betaald. Shipping inbegrepen kwam het op $21.

  http://blog.coolz0r.com/2006/02/27/t-shirt-20/
  http://blog.coolz0r.com/2006/03/14/snapshirts-delivery/

 3. Huug says:

  Van zodra die binnen is willen we zogauw mogenlijk een ‘proof on-body’ foto zien! 😉

Leave a reply.