Nananananano

Ik had de iPod geruild voor de iRiver. Maar nu vond de Viking dat het Doppler team echt een iPod nodig had om de podcast beleving objectief te kunnen testen (zo een goeie reden, wat kon ik daar op zeggen huh?). En toen waren er plots 2 iPod Nano’s in huis. Zo van die zwarte.

Schoon ze. Neen, die dienen niet om met te stoeffen. Maar het het lukt wonderwel. Leve de podcast beleving!

iPod Nano
Mijn vorige iPod (175 eur) is nog steeds te koop, ondertussen is ook Viking’s iRiver for sale (200 eur). Een mens heeft maar 2 oren he en naar 2 devices te gelijk luisteren, dat ziet er ook niet uit. Vandaar dat ze de deur uit moeten.

U zegt?
 1. Had je’m op Ebay gezet of weiger je dat halsstarrig 😉 ?

  Je kan ook de blogzoekertjes-agregatordienst eens testen die Peter Forret besproken heeft op

  http://blog.forret.com/blog/2006/02/edgeio-edge-aggregator.html

  Als het je lukt om je ipod via EdgeIO kwijt te raken, ben ik Peter en jou een tractatie schuldig!

 2. Smetty says:

  Ik probeer eerst mijn spullen dichtbij kwijt te raken. Onze oudste iPod heb ik vorige week aan een collega verkocht. Alleen als we het echt niet kwijt raken, gaat het naar eBay. Maar dat kost ook geld (% op de verkoop) en vooral meer moeite (mailopvolging, storting bedrag en levering via de post). Onze laatste koper was een valse en dan moet je een procedure opstarten bij eBay om je geld terug te krijgen. Conclusie: ik vraag liever een paar euro minder als het mij een hoop gezever kan besparen.

  Van die EdgeIO had ik een beta-test account gekregen. Ik geloof daar wel in binnen een bepaald geografisch gebied, maar voorlopig is het echt nog te veel Beta.

  Maar Pascal, laat u gaan hé. Voor 175€ lever ik je een eersteklas iPod waarmee je uitgebreid kan gaan testen op EdgeIO. 🙂

 3. christophe says:

  Een nanno kopen? Zot zeker. Nu Microsoft met een state-of-the-art soort van “very slim tablet pc” device op de markt komt waarop je video’s kunt zien, muziek kunt luisteren en naar hartelust spelletjes kunt spelen… Ik wacht eerst nog op Origami. Haha, mopje he…:)

Leave a reply.