Meer stofzuigerzakken

Toen ik mijn post over stofzuigerzakken schreef, dacht ik niet aan een vervolgverhaal. Maar… de stofzuigerzakken business die zit niet stil. De concurrentie van Viking Direct, Meneer Pieters, liet alvast een comment na met de mededeling dat ik duidelijk te veel betaald had. Ik was er toen nog steeds van overtuigd dat ik deze week weer vrolijk zou kunnen stofzuigen.

Gisteren kreeg ik echter een telefoontje van Viking Direct. Er was een probleem met mijn VISA kaart. De dame aan de telefoon deed geen poging om mijn kaartnummer te controleren of om een ander kaartnummer te vragen (misschien dat Viking en Viking Direct een beter connectie hadden…). De enige boodschap die ik kreeg was dat de bestelling alleen geleverd kon worden aan de deur en dat ik daar dan contant moest betalen. Een exacte leverdatum afspreken was ook geen mogelijkheid zodat er maar één optie meer over bleef: de bestelling annuleren. De dame aan de telefoon klonk echt opgelucht. Ik was niet eens klaar met mijn verhaal toen de telefoon al dicht gelegd werd. Dag Viking Direct. Tot nooit meer.

Allez Hup, we proberen het nogmaals, maar dit keer bij stofzuigerzakken-online.nl. Ik heb nu 10! stofzuigerzakken (ipv 5) voor dezelfde prijs bij Viking Direct. De vrachtkosten bedragen nu wel al €13,5 en niet €5 zoals in de comments gezegd werd door Meneer Pieters.

Bij nader inzien betaal ik nu weer meer bij stofzuigerzakken-online.nl dan ik bij Philips betaald zou hebben. Maar die kwamen zich niet voorstellen in mijn comments.

Oproep aan Meneer Pieters: Viking heeft de rekening al betaald (binnenlandse betaling). U mag de zakken snel toesturen, want het stof, dat laat niet op zich wachten.

U zegt?
 1. pieters says:

  Ja sorry de verzendkosten waren inderdaad hoger. Dat kwam omdat ik niet gezien had dat u uit belgie komt. In nederland zijn de verzendkosten 5 euro en naar het buitenland helaas duurder.
  Bedankt voor de bestelling.De zakken worden zsm verstuurd.
  mvgr fa pieters

 2. Allen,

  Ik heb laats mijn stofzuigerzakken bij de website stofzuigen.com besteld. Ze versturen de stofzuigerzakken tegen de laagste verzendkosten. Namelijk €1.95 per verzending en zelfs gratis als je meer dan €20 besteld. Helemaal top dus!

  Groetjes

 3. Een goede tip voor jullie allen:

  Ik heb een site gevonden die helemaal geen verzondkosten rekent en ook nog eens de goedkoopste stofzuigerzakken levert. In ieder geval voor mijn Miele stofzuigerzakken was http://www.stofzuigerzakken.nu de goedkoopste site.

  Voor een volgende keer misschien een goede optie?

  Groetjes,
  Annelies

Leave a reply.