Telenet Blogger

De komende maanden zal ik regelmatig bij het portaal team van Telenet kamperen. Op de afdeling blogs zochten ze nog een kandidaat rayon manager (zo noemt het niet, maar ik vind dat gewoon een cool woord).

Het is sinds Tiscali geleden dat ik nog op een echt mediabedrijf rond gelopen heb. Content, partners, community, affiliate, channels… het lijkt alsof ik er nooit uit geweest ben. Het is zelfs een beetje thuis komen eerlijk gezegd.

Dat ze grote plannen hebben bij Telenet, blijkt uit de recente aankoop van Pixagogo en Photoblog. De sector was wat in slaap gevallen de voorbije jaren, maar nu belooft het weer leuk te worden. Internetbedrijven zijn stilaan geƫvolueerd naar echte mediabedrijven.

Het spreekt voor zich dat ik hier op smetty.be weinig daarover kan bloggen. Maar bloggers bloggen, en dan weet u… dat er waarschijnlijk ergens anders geblogd zal worden.

U zegt?
 1. Bart says:

  Ik had het al van Peter gehoord.
  Veel succes alleszins – en ik volg met spanning !

 2. Smetty says:

  Thx Bart.

  Nieuwe media snel? Vergeet het. Dat Tam-Tam is en blijft het snelste communicatie-middel. šŸ™‚

 3. Bart says:

  Wel, ‘meatworld’ communicatie hangt nog altijd af van ‘de juiste mens op de juiste plaats op het juiste moment’.

Trackbacks for this post

 1. Blogologie

Leave a reply.