Blog pakket

Vandaag levert Ogilvy mij een blog pakket. De inhoud zal op andere blogs waarschijnlijk vroeger te vinden zijn dan hier. Ook het product is al bekend, maar ik ga hier toch nog niet verklappen wat het is.

Ik wil eerst zelf kijken wat er precies in het pakje zit. En dan zien we wel. Maar geblogd wordt het zeker.

Fijn trouwens dat u zo massaal mijn blog leest en reageert op oproepen (ik heb gezien de mix op deze blog ook een gevarieerd lezerspubliek). Dat is goed nieuws en interessant voor eventuele andere sponsors. Toch zal ik kattenvoer moeten weigeren, alsook een test met een grasmachien en ook met fruitbieren kan u mij geen plezier doen. Brouwerij Boon mag echter wel hun volledig assortiment Geuze of Kriek Lambiek (dit is een bier op basis van lambiek waaraan krieken toegevoegd worden, en dus niet te vergelijken met het suikerwater dat ze “kriek” noemen) leveren.

Duidelijk zijn is belangrijk. Er zal maar een bak Kriek Belle Vue geleverd worden. Viking zou verbaasd kijken als er 24 weken stoofvlees (of kiek) met kriek en friet op het menu staat op zondag. Het zal eerder de buurvrouw (80 jaar) worden die een bak kriek voor haar deur gaat vinden. En als ik het dinsdag (14 februari) doe, kan ik er nog een fake kaartje aan hangen. Grijns.

U zegt?
  1. bigblogger says:

    Hmz alles dat met bier te maken heeft kan me wel smaken, …

Trackbacks for this post

  1. Tom Bogman on-line » Blog Archive » Recepties

Leave a reply.