SPAR en mijn welgemeende excuses

aan:

Mijn welgemeende excuses omdat ik onduidelijk ben geweest over het feit dat de blog van de Spar in Rillaar, ook dankzij jullie superieure schrijfsels is (werkwoord) wat hij is (werkwoord).

Als de Maizena man een comment op mijn weblog heeft gezet, dan wordt dat al van verre aangekondigd door mijn lief. En hij (een Hollandse Viking) heeft ook al gevraagd waar Rillaar lag en of we daar is kunnen gaan winkelen. Alleen jammer dat het maar een dikke 100 km van Gent ligt. Anders kwam ik persoonlijk mijn schuld… afkopen… in de Spar van Rillaar. Wij zijn hier gewoon een beetje een fan van de maizena-man en zijn daarbij de rest van het team een beetje vergeten. Vandaar dus het misverstand.

Moraal van het verhaal: proficiat aan Tapioca Trees&Tony, Bloembloem-baby, Chapelure Chantal en de maizena man. Ik meen uit de grond van mijn hart dat jullie een voorbeeld zijn voor bloggende bedrijven in Vlaanderen. Er zijn er veel (met veel meer middelen) die nog niet eens aan jullie enkels komen.

Ik ontdekte net dat “DE SPAR” staat voor: Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig. En een beetje geschiedenis: De Spar-organisatie ontstond in 1932 in Nederland. Een beetje duiding: “In 1947 waagde Spar de sprong over de grens. Aanvankelijk alleen naar BelgiĆ« maar de groei naar een wereldwijde organisatie volgde razendsnel. Spar is vandaag de voedingsdistributeur met het grootst aantal winkels ter wereld: meer dan 15.000 winkels in maar liefst 34 verschillende landen.”

Amaai zo een organisatie. Ik ga meerdere keren per week winkelen in de Spar bij mijn school hier in Gent. Misschien tijd voor de centrale organisatie om wat bloggers te gaan sponsoren? Ik heb alvast enkele headers bedacht: “Smetty winkelt bij Spar” of “Smetty koopt Pale-Ale, bij de Spar natuurlijk” (in Gent, want in Rillaar is die altijd uitverkocht heb ik begrepen).

U zegt?
  1. supermale says:

    Even een dieper stukje geschiedenis…….”DE SPAR” is in 1932 opgericht door ene meneer Adriaan van Well in het zuid Hollandse dorp Zoetermeer. En nu en masse gaan ‘googlen’naar zoetermeer..:-)

Leave a reply.