FeedFiles, Feeds4all en FeedAlley

Fred, van FrEdSCAPes, en Xander hebben een nieuw project gelanceerd: FeedFiles.com. Eerder werden ook al de feed search engine Feeds4all en FeedAlley opgestart.

Wat doet FeedFiles precies: “De eerste fase betreft een directory voor resources omtrent Web feeds. Gebruikers kunnen hun boek, website, tutorial, artikel, component, software of wat-dan-ook aanmelden op deze portal zolang het maar te maken heeft met web-feeds (RSS, Atom, RDF en (buitenbeen) OPML). Ook kunnen gebruikers elkaars en andere resources beoordelen”. (link)

Ik twijfel er niet aan dat feeds steeds belangrijker gaan worden in onze dagelijkse communicatie. Benieuwd wat Xander en Fred (broers?) nog voor ons in petto hebben. Ze zijn alvast op weg om de referentie te worden als je iets wil weten over feeds.

U zegt?
  1. Fred Zelders says:

    Van Zelders is nog meer op feed-gebied te verwachten. Maar … alles op zijn tijd 🙂

    Zal ik het dan maar verklappen?
    Niet broer-broer maar vader-zoon. Nu nog raden wie van de twee de zoon is.

  2. Smetty says:

    Ik dacht een CV gezien te hebben van Xander waarin stond dat ie rond de 25-30 was. Dus euh… raadsel opgelost 🙂

Leave a reply.