Trouble

Ik ben niet zo een uitgaander. Laat naar feestjes gaan, zit er al helemaal niet meer in. Er staan alleen blogdinners, geekdinners en netwerking events op mijn agenda. “Saaaaaaaaaiiiiiiiiii” begint de collega dan altijd te roepen.

En toen was er dit misverstand op het werk dat ik deze weblog schreef en dus de organisator was van de Trouble feestjes. Als dat dan het “coolste feestje” in Gent wordt genoemd, dan zou ik daar de volgende keer bij zijn. En dat was gisteren. Collega (die van saaaaaaaaaiiiiiiiiii) en vriendje waren zo vriendelijk om mij te komen halen.

Het zijn inderdaad supercoole feestjes. Lang geleden dat ik nog is de lichten zag aangaan in de zaal en het bier vanzelf in mijn handen leek te wandelen (met trage pas weliswaar, voor de foute verstaanders). Er was ook veel volk dat ik kende. Allemaal Gentse bloggers (ha!). Ik zal geen namen noemen voor ik weer onder mijn voeten krijg dat ik mensen out op mijn blog.

De enige echte trouble was het feit dat mijn vest pootjes heeft gekregen. Dat is ook al niet de eerste keer. Daarom neem ik alleen gerief mee waar ik geen traan om moet laten. En dat heb ik ook niet gedaan. De Viking was zelf blij dat de jas ginder is gebleven, en ook vriend Corto zal opgelucht zijn dat Michelin-vest niet meer is. Edoch, mocht de dief spijt krijgen van zijn daden, ik wil ze nog altijd terug. Al was het om de Viking en Corto teleur te kunnen stellen.

Ik zat wel zonder jas, maar toch moest ik niet bang zijn om in t-shirt naar huis te moeten. Er waren een paar mensen zo lief om hun jas aan te bieden. Dat was niet nodig, want collega en vriendje waren ook weer zo vriendelijk om mij naar huis te voeren.

Allez, ik geef toe, het was een wijs feestje. Het volgende in mijn agenda is alweer een geek dinner. Maar ik zal vanaf nu, tussen mijn saaie feestjes, af en toe is een Trouble steken.

Update: Ine speelt vals.

U zegt?
 1. maizena man says:

  smetty… je zag de lichten aangaan in de zaal, het bier wandelde met trage pas in je handen en je vestje kreeg pootjes… wat heb jij daar in je neus gekregen?

 2. Smetty says:

  Hahaha… je bent gewoon jaloers dat er geen bier in jouw handen komt wandelen. 🙂

 3. Ine says:

  ik vals? hoezo?

 4. Smetty says:

  “Geen namen noemen”. Never mind.

Leave a reply.