Agenda

Jaja, ik ga hem nadoen, en ook eens mijn agenda online zetten.

Vrijdag 21 oktober: Conferentie Vrije Software, REN Vlaanderen, Leuven.
In de namiddag ga ik een presentatie geven tijdens de sessie over Open leermiddelen. Aangezien alle andere sprekers al wiki’s op hun agenda gezet hadden, ga ik over “social software, weblogs en podcasts in het onderwijs” praten. Ik heb een volledig weekend aan de presentatie gewerkt (niet echt bevorderlijk voor het humeur, maar soit). In dezelfde sessie zit ook een oude bekende van mij: Steven Noels.

Donderdag 27 oktober: Belgian World Summit Award (WSA).
Twee van mijn blog-kindjes hebben gewonnen in hun categorie (remember). De uitreiking is al een paar keer verschoven, maar dit keer is het voor echt. Hopelijk hebben we ook iets gewonnen, want anders heeft deelnemen aan zo een wedstrijd echt geen zin. Dat moet niet veel zijn, dat moet niet groot zijn, …

Maandag 5 december: Anytime Anywhere Learning (AAL), ICT-praktijkdag 2005 Antwerpen.
Ik ga een Hands-on ICT-workshop geven over podcasting. Hans, bekend van Klascement en 101 andere onderwijsprojecten (ik ben echt de tel kwijt), heeft naar aanleiding van het event een ongelooflijk coole wiki opgezet voor de sprekers. Tien minuten tikken aan je sessie en klaar. Hij heeft goed opgelet met de (edu)blog-dinners denkt deze ego-kip onmiddellijk. Ik heb een screenshot genomen van de wiki (en de details eruit geknipt):

Het leukste event staat er nog niet bij. Ik heb nog geen blog-go-go gekregen.

U zegt?

Leave a reply.