Blogstorm podcast

Gisteren deelgenomen aan de blogstorm bij Ogilvy.

Het werd zoals verwacht een interessante bijeenkomst. Het was tegelijk de eerste grote test voor mijn iriver. De kwaliteit is, gezien de situatie (het toestel lag ergens midden in het lokaal op tafel, zonder externe microfoon of enige versterking), verbazend goed. Dit toestel is echt super. Alleen jammer dat om de x-minuten de harde schijf hoorbaar is. Dus ik moet uitzoeken of ik dat kan voorkomen…

Mijn bedenkingen ga ik zeker nog publiceren over dit event, alsook een podcastje in elkaar draaien. Maar vraag mij niet wanneer die online komt. Ergens in de loop van de komende dagen. Ik heb “maar” 3 uur opname materiaal. Dus maak het uzelf gemakkelijk en subscribe op mijn podcast (ja, dat noemen ze luisteraars winnen).

Opdracht voor mezelf: probeer is een podcast van 10 minuten te maken (eventueel een paar afleveringen). De lekkere brokjes only weet-u-wel. Het resultaat hoort u weldra op deze weblog.

Ondertussen hebben ijverige mensen wel al iets concreet gepubliceerd: Ogilvy, Blogologie (Maarten Schenk), Netlash (Bart), Hans of Marketingfacts (Marco).

U zegt?
  1. Hoi smetty, leuk om je gisteren te ontmoeten. Ik ben benieuwd naar je podcast en hoe dat wordt met dat mooie ‘apparaat’ van je. Wellicht kun je eens een posting maken met de specificaties e.d. van die iRiver. Ik ben er in ieder geval in geinteresseerd. Ik heb me al geabonneerd op al je postings die die podcast zal ik zeker niet missen. Succes!

Trackbacks for this post

  1. Coolz0r - Marketing Thoughts » BlogStorm Ogilvy - Blogs & Marketing
  2. Smetty's Soapbox » Blog Archive » Blogilvy, de blog (nog-niet).

Leave a reply.