School’s out! What’s next?

Sinds gisteren heb ik echt gedaan met school. Vakantie dus. Net als vorig jaar toch even de moeite om bij stil te staan (foto onderaan is de proclamatie in de concertzaal van de Bijloke).

De laatste 2 maanden waren drukker dan het gehele jaar samen. Ik had een 4 drukke weken en een 4-tal rustige weken verwacht. Niet dus. Een uitgebreid verslag schreef ik voor de weblog van Klasse.

Voor volgend jaar ziet het er niet goed uit. Een aantal vastbenoemden nemen hun positie terug op of krijgen voorrang voor de vrije uren. Terug solliciteren zal noodzakelijk zijn. Mijn onderwijsopdracht voor volgend jaar is voorlopig beperkt tot 5%. Als iemand onder de lezers van deze blog een tip heeft voor mij, laat dan zeker iets weten. Ik heb een contract tot 30 september. Alle voorstellen welkom.

En nu is het vakantie. Hopelijk wordt het deze zomer even leuk als vorig jaar: een maand Gran Canaria en een paar weken Kroatiƫ.

Deze zomer staan op het programma (in volgorde van voorkomen): waarschijnlijk een hoofdstuk schrijven voor een boek, de weblogs onderhouden (partnerships) en podcasten, 5% opdracht voorbereiden en solliciteren. De studie van lucht en water is voorzien in Stockholm, Londen en Kroatiƫ.

U zegt?

Leave a reply.