Meer zon

Het was eindelijk zomer vandaag. Helaas klinkt de voorspelling voor de volgende dagen als volgt: “Het wordt geleidelijk frisser met maxima van 15 tot 19 graden … slechts 11 tot 15 graden op het einde van de week.” Pfff.

De vorige 2 zondagen heb ik in buitenwater doorgebracht met een watertemperatuur van 10C. Een beetje zon is daar dan ook welgekomen. Vandaag stonden er geen duiken op het programma. Op een dag als vandaag kan je in Zeeland trouwens over de koppen lopen. Het was vorige week al erg druk, dus vandaag zal het wel te druk geweest zijn. Concreet betekent dat: overvolle parkings en troebel water.

Als ik niet onder water zit, dan ga ik fietsen (niet helemaal juist want ik fiets het gehele jaar door). En ook daar is wat zon meegenomen. Vandaag was het zelf te warm. Niets leuker dan gaan wandelen met mijn fiets. Wandelen betekent bij mij ergens naar toe rijden, verkeerd rijden (onvoorwaardelijk) en uiteindelijk 50 km te veel doen en halfdood thuis komen (en dan een Viking die zegt dat ik niet moet overdrijven en zo hehe).

En fietsen is ook: “podcasts” luisteren. Ik had (via Fred) The Fab Four Chronicals gedownload. Ik ben absoluut geen fan van de Beatles, maar ik was wel benieuwd naar die podcast. Tot mijn grote verbazing bleken die podcasts gewoon reclame spotjes te zijn. Op de website vond ik zonet het volgende:

Don’t waste a second, access this exclusive documentary series provided by Radio Revolution No. 9 right now.

Okay Paul, so how much is this going to cost me ?

Great question, let me ask you one in return. How much would you pay for 10 hours worth of CD’s ? Probably anything from $100 to $150 or more, right ? Well I’m not asking for nearly as much as that. For a limited time you’ll get all 10 seperate 1 hour programs of The Fab Four Chronicles for an unheard of $12. That’s right, over 90% off what you would expect to pay for this exclusive series on CD.
Act now and receive exciting bonuses worth over $200.

Bedankt Paul, maar ik had liever vooraf geweten dat je geen podcasts maakt, maar reclame jingles.

Gelukkig was er nog Chris Pirillo die een paar grote namen (Marc Orchant, Mick Stanic van The Podcast Network) voor de microfoon haalde naar aanleiding van de MSN Search Champs bij Microsoft in Redmond (daar mogen ze mij ook is voor uitnodigen).

De volgende dagen zijn de podcasts van Luc Van Braekel aan de beurt.

U zegt?
  1. Fred Zelders says:

    Smetty,

    Ik (wel een Beatle fan) hoorde tussen het reclamegeweld wel af en toe wat uniek Beatle materiaal dat ik nog nooit eerder gehoord had. Maar ik moet toegeven. Alles bij elkaar viel het mij ook erg tegen.
    Excuses voor het feit dat ik je op het verkeerde been heb gezet.

Leave a reply.