U zegt?
 1. Pierre says:

  In tegenstelling tot het posten van een comment hier (dat lukte alleen in Internet Explorer, in Firefox kreeg ik steeds de melding dat ik niet alleen verplichte velden had ingevuld), lukte het afluisteren ook in Firefox. Het duurde alleen een tijdje voordat de java-client voor de flashy-player geladen was.
  Grappig om nu ook een stem (audio) by Smetty te kunnen plaatsen 🙂

 2. VH says:

  Ik zit ook op Firefox, en blijkbaar lukt het commenten wel (behalve een heel raar gedrag van de tekstbox) en horen doe ik het ook. Ik heb wel alle plugins van Firefox afgehaald.
  Nu heb ik nog altijd niet door wat het verschil is tussen Internet-radio en Podcasting, maar dat zal wel aan mij liggen.

  Off topic: Smetty, in April ga ik hopelijk op de Japanse wrakken duiken in Palawan (Filipijnen). Begin al maar te watertanden 😉

 3. VH says:

  @Smetty, hosting en bandbreedte lijken me idd een dik probleem. Internet is nog altijd niet *broadcasting*. Mijn eigen domein is uit de lucht gehaald door de “geek song” die wereldwijd is gelinkt. 150 Gig in 4 dagen, mijn hoster achtervolgt me nu met bills. “Rien ne se cr

 4. Smetty says:

  @Pierre: hehe… met dictie stem nog wel. Ik plan snel met podcasten te beginnen. Het is vandaag vooral een hosting probleem dat mij weerhoudt.
  @deduikers: na Huug komt ooh Hugo mij verlekkeren met duiken. Oeaaaaaaa. En de Blaaremeersen zijn nog te koud. Allez, ‘t amusement mannen, en stuur mij een schoon fotoken he

Leave a reply.