Smetty in een nieuw kleedje

Neen, ik ben niet gaan winkelen in een kledingszaak. En als ik al iets had gekocht, dan was het zeker geen kleedje (jurk voor de Hollanders onder ons) geweest. Smetty.be daarentegen heeft een nieuwe style sheet gekregen.

Ik ben tevreden over het resultaat, het ziet er nu allemaal net iets strakker uit. In Firefox krijg ik het beste resultaat met mooi afgeronde lijnen (in IE ziet het er wat hoekiger uit). De foto is naar de kolom rechts verhuisd, de archieven heb ik helemaal onderaan gezet.

Voorlopig kan ik nog weerstaan aan het plaatsen van banners. Mijn ervaring met banners is dat je pas geld verdient met de volgende combinatie: voldoende hits, goede positionering van de banners binnen je weblog en het juiste product aanbieden aan je doelgroep. Voor Google Adsense ben ik te klein, en voor een paar dollarcent doe ik mijn broek niet af. Maar wat niet is…

U zegt?
 1. bosmeneer says:

  In Opera ook rechte hoeken. Dat komt door het speciaal-voor-mozilla-gebrouwselde afronding voor hoeken. In FF ziet dat er in ieder geval zeer goed uit!
  Nu nog wat meer kleur er in (grijs is voor saaie nerds ;))

 2. i. says:

  mooi zeg!
  En begin nu maar te werken aan ons nieuwe projectje . ;- )

 3. Gerard says:

  H

 4. Gerard says:

  Oeps, te laat gelezen, HTML not allowed. De speciale tekens doen het trouwens ook niet, de karakterset aanpassen in “iso-8859-1” zal wel helpen.

 5. Smetty says:

  Misschien ben ik wel een saaie tante bosmeneer. Maar je hebt gelijk, ik zou graag wat bordeaurood toevoegen. Moet het wel eerst met mijn programmeur bekijken.
  Gerard, je hebt gelijk. Ik link zelfs naar die site, maar lees alle blogs met RSS alleen in een aggregator. Wat kan ik meer zeggen dan dat Cybilla een goeie smaak heeft? 🙂 Die karakterset gaan we proberen veranderen in Puakma. Ik laat het je weten als het werkt.
  Thx i. Na nieuwjaar gaan we rocken. Beloofd!

 6. lorelei says:

  een verbetering it is!

  ff tussen haakjes.. wat doe jij met 99 fietsen?! 🙂

Leave a reply.