Booming vanaf dag 2

Het gaat erg hard met dopplerradio.net We gaan vandaag afklokken op minstens 5000 hits. Het is zo druk op de server dat ik geen toegang kan krijgen tot de lijst met referrers of het exacte aantal downloads. Net met moeite deze blog kunnen posten.

Voor we van start gingen had ik twee blogs in gedachten waar ik dopplerradio.net graag op vermeld had gezien. En dat was vandaag al het geval (waaronder mijn favoriete blog Scobleizer – so fucking cool – de indianendans bedankt u er zelf maar bij). Gaat het snel of gaat het snel?

Doppler Radio brings flexible podcasting to Windows

"EVH says he’s been working hard on Doppler Radio for the past couple of days and that release candidate 1 is available for download. He thinks he’s created the most flexible podcast client for Windows. "

Robert Scoble

New iPodder software: Doppler

"Doppler is a new entry to the iPodder software. It does everything you already expect and has some additional features "

iPodder.org

U zegt?

Leave a reply.