Alleen met Cristina Branco

We zouden naar Cristina Branco gaan kijken in de Handelsbeurs. Ik aarzelde te lang om tickets te kopen, dus zat er niks anders op dan een ticket te kopen voor de AB in Brussel. Verder en altijd een pak duurder, en ook hier weer vrij snel uitverkocht.

En het was blijkbaar niet voor niks vrijdag de 13e. We zouden met zn drieen gaan, maar eentje viel er uit door ziekte, en de andere parkeerde in de buurt van de vismarkt, om vervolgens te ontdekken dat ze de vismarkt hadden verlegd. 😉

Dus ging ik maar alleen de zaal binnen. Een mevrouw had op de 3e rij een mooie plaats voorzien voor haar jas, maar was toch bereid om mij daar te laten plaats nemen. Daar zat ik dan, in het midden op de 3e rij, maar wel zonder mijn vrienden.

Portugese Fado, aldus haar website. Ik zag de emoties vliegen, maar ze raakten mij niet. En echt fado leek het mij ook niet. Een beetje Portugees begrijpen lijkt mij hier trouwens wel echt noodzakelijk. Muziek-technisch was alles in orde, prachtige stem en een ongelooflijk goeie begeleidingsband.

Maar ik was aan het denken wie onze Vlaamse Cristina Branco zou kunnen zijn. En ik kwam uit bij Bambi Goedhart, ook nog Dana Winner genaamd. Misschien dat Dana in Portugal een even grote hit kan zijn als Mevrouw Branco hier…

U zegt?

Leave a reply.