Nieuwe lay-out op smetty.be

Het leuke, of misschien soms net frustrende, aan websites is dat het een altijd veranderend medium is. Je kan al van start gaan met een klein beetje programmatie. Achteraf komen dan wel de toeters en bellen. Sommige mensen nemen dit helaas te letterlijk. Een mooi voorbeeld is de Blog met tips voor beginners. Helaas zijn alle tips ook echt in de blog verwerkt.

Maar goed, laten we maar even schoon vegen voor de eigen deur. We hebben nu een categoriesysteem naast het archief-systeem. Er is plaats voor de recommended reads, hoewel, echte goeie heb ik er nog niet gevonden. Nu nog is een mooie nieuwe foto en eventueel een ander bijpassend achtergrondkleurtje.

Mijn lief heeft dat allemaal goed gedaan. Nu nog de statistiekjes en we kunnen weer helemaal van voorafaan beginnen.

U zegt?

Leave a reply.