Archive for November 11th, 2008

  • 5e edublogdinner

    Het (6)5e edublogdinner ging maandagavond door in Utrecht. Dat is traditioneel gekoppeld aan de Surf Onderwijsdagen. Dit jaar leek alles mee te zitten om aan beide events deel te nemen, want we hadden hier in België een verlengd weekend omwille van 11/11. Maar dat was buiten de kostprijs gerekend: € 450 voor 1 dag. Daarvoor kan je maar 3 sessies volgen en één keynote. Tel daar nog de apart te betalen preconferentie bij en de conclusie ten huize Simon & De Smet was snel gemaakt: te duur. Het lange weekend gaf ons wel de mogelijkheid om het edublogdinner mee te pikken en er een kleine citytrip naar Utrecht van te maken.

    Zoals Wilfred zegt, het edublogdinner begint een beetje op een reünie te lijken. Het was een fijn weerzien met Wilfred (die heeft pas Gent ontdekt en komt weldra terug omdat hij niet verder geraakt is dan de Trollenkelder), Pierre, Moqub, Gerard, Polle (dank voor de Utrecht tips), Margreet en Willem. We keken ook uit naar Vlaming nummer 3, maar Janien (Janiennnnnnn ??????) geraakte er helaas niet. Het was fijn kennis maken met Annet, en ook jammer dat Hans Mestrum er niet was. De organisatie was in handen van Karin en Jeroen, waarvoor dank.

    Gezien de Surf-dagen altijd in november vallen, heb ik Utrecht al 3 keer tijdens de herfst bezocht en nog maar 1 keer daarbuiten. Beetje zonde voor een stad die bekend staat om haar terrasjes. Volgende keer dan maar.