Archive for March 8th, 2006

  • Stopt De Persgroep met oa. de “Zone” 02?

    Vandaag gelezen op Brussel.blogt.

    Het oorspronkelijke bericht staat op de weblog van Mateusz Kukulka (Henri Béraud), die voor de franstalige Zone 02 schrijft, met als titel “Zone 02: la fin d’une époque”:

    “Hissez le pavillon noir, mauvaise nouvelle à l’horizon bruxellois … la tête francophone de Zone 02/ va être décapitée sans aucune vergogne. Une équipe dévouée à une belle aventure vient de prendre jeudi un game over définitif de la part de la direction du Persgroep

    Als er één ding is dat ik nooit begrepen heb, dan is het wel dat de Zones nooit multi-mediaal gegaan zijn. Je kon ze niet online raadplegen en al helemaal niet doorzoeken. En dat terwijl ze een schat aan informatie bevatten. Denk aan de restaurant besprekingen. Ik lees die elke week. Wat een droom content om online aan te bieden.

    Van Thillo, het is vast nog niet te laat. Ik zou gegarandeerd een trouwe bezoeker zijn van de online Zone publicaties/website.

    Update: meer uitleg op de zone sites en hier in de comments (zoek het verschil). Met dank aan i.

    Nog iemand meer nieuws? Straks heb ik geen tekst meer over dat niet doorstreept is. En het is niet eens vrijdag de 13e.

  • BlogCoM in Antwerpen

    Gisteren nog op een Geekdinner binnen gevallen. Met vooral Microsoft sprekers. Een paar erg interessante marketing talks gehad. En 2 Duvels. Leuke avond.

    Jeroen had het al beloofd in Brussel dat hij het volgende blogdinner zou organiseren. En nu is de aankondiging er:

    “Op vrijdag 21 april 2006 is het zover! Die avond gaat voor het eerst in Antwerpen een BlogCom door. Neen, geen BlogCon(ference), wel een meeting van en met de belgische BlogCom(munity). Het is de ideale moment om bij te praten met oude bekenden, om nieuw bloggersbloed te ontdekken of om gewoon een leuke avond te beleven.”

    Vrijdag 21 april 2006, vanaf 19:00u, in ‘t Pakhuis. Inschrijven via de wiki.