Blogroll

De afgelopen dagen heb ik mezelf de vraag gesteld of ik al mijn subscriptions die ik heb op weblogs (hetzij via OPML of via een publiek profiel op Bloglines, want ik ben zeker niet van plan om 50 links op mijn blog te plaatsen) zou willen delen met mijn bloglezers. Ik weet het eerlijk gezegd niet. Misschien interesseert het zelfs niemand. Dit weekend las ik toevallig het verhaal van Steve Rubel en Jeremy Zawodny (als je een link krijgt van zo iemand scheelt dat een paar duizend lezers) die er negatieve ervaringen met hebben.

Ik ga in elk geval twee collega’s met interessante weblogs aan mijn aggregator en mijn website toevoegen: Tom (Hogeschool Mechelen) en Sybilla (Hogeschool Sittard). Dus
waarom bloggen?
Omdat ik blij ben deze twee weblogs/ervaringen te kunnen lezen. Daarom.

U zegt?

Leave a reply.